Scandinavian LED Solutions

Scandinavian LED Solutions är ett ungt entreprenörsdrivet företag. Vi är tre delägare som samtliga är verksamma i bolaget och lever nära våra kunder och projekt.

Vi som startat Scandinavian LED Solutions är på intet sätt nya i eventbranschen. Vi är tre kollegor och vänner som allihop har mångårig erfarenhet ifrån allt mellan små klubbkonserter till stora arenakonserter och Sveriges största festivalscener såväl som USA- och Europa-turnéer med artister.

Vi har mött vår bransch i olika perspektiv. Både som tekniker, projektledare och vissa gånger ifrån ett kundperspektiv vilket gör att vi har en stor förståelse för vikten av helhetstänk i olika produktioner.

Vi vill sticka ut och vara en annorlunda teknikpartner i det hänseendet att vi har våra kunders kunder eller besökare i fokus. Vi vill tänka helhet, kvalitet och upplevelse! Med vår kompetens som sträcker sig utanför LED- och bildteknik och över ljud och ljusdesign kan vi leverera kompletta lösningar för såväl små som stora evenemang.

Oavsett om det är en konsert, festival, mässa, företagsevent, gala, sportevenemang, produktlansering eller vad det kan vara så vill vi vara med från början till slut och kvalitetssäkra våra leveranser och din kunds eller besökares upplevelse!

Vi har valt att satsa på kvalitetsprodukter och lösningar och mycket av våra system utvecklar vi själva. Vi gillar att ha kontroll på hela kedjan och med våra produkter, lösningar och system har vi just det. Vi har varit med och byggt mycket av det vi använder ifrån grunden, baserat på kvalitetskomponenter och enheter.

Vi ser fram emot att få möta dig och ditt event inte bara en gång utan vi hoppas att vårt första möte får bli början på en lång vänskap och samarbete som lyfter både din och vår verksamhet till nästa nivå! Hoppas vi hörs snart!

/Christoffer, Joseph & Jonatan

Helhet – Personligt – Kvalitativt

Faktura-/Postadress

  faktura@scandinavianled.se

Scandinavian LED Solutions AB
c/o Christoffer Carpvik
Per Rösiös Väg 10C
556 27  Jönköping

Besöksadress

Kärrviolsvägen 5B – port 13
555 93 Jönköping

Visa på karta

Övrigt

Org.nr: 556980-4379