Mässa

Utmaningen på en mässa är många gånger att sticka ut i mängden av duktiga utställare. Vi hjälper dig ge dina medarbetare de bästa tänkbara förutsättningarna för att sticka ut på nästa mässa.
Snickarbyggda montrar och designmöbler i all ära. Men vår erfarenhet säger oss att de kunder vi fått hjälpa med LED-teknik in montern har fått en av de mest iögonfallande montrarna på mässan – varje gång!

Låt ena väggen vara en LED-vägg – eller varför inte hela montern?
Vi har även en digitalvariant på ”gatupratare”. 0,5-1m bred och 2-3m hög som går att placera i gången på mässan för att ha logotyper och korta budskap på. Syns på långt håll och drar definitivt blickar till sig.

LED-skärm på mässa

Det handlar ju om att leverera ditt budskap på ett tydligt sätt. Vi hjälper och vägleder dig när det är dags att ta fram materialet som skall visas på skärmen och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter av vad som fungerat och fångar uppmärksamheten på andra mässor.

Vi har dessutom möjlighet att hjälpa dig ta fram videos som presenterar ditt företag eller din produkt. Både animerat eller filmat. Ta kontakt med oss för mer info om vad vi kan erbjuda!